Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostitse tiedon, kun julkaisen uusia artikkeleita tai kirjoja, sekä milloin pidän luentoja ja kursseja. Lähetän uutiskirjeitä keskimäärin kerran kuukaudessa, joskus enemmän, joskus vähemmän.

Kiitokseksi saat helpon ja herkullisen reseptin, jonka avulla valmistat koirallesi terveelliset ja lisäaineettomat namit käden käänteessä!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon ja paina "Tilaa"-nappia. Saat muutaman minuutin sisällä viestin, jossa on linkki reseptiin pdf-tiedostona.

Lupaan pitää sähköpostisi turvassa. Lue rekisteriseloste.

©️ Malin Ekblom

Koiran luonnollinen ruokinta

Perustietoa koiran ruokinnasta

Koirilla esiintyy yhä enemmän terveysongelmia, kuten allergioita, nivel- ja luusto-ongelmia ja sisäelinsairauksia. Lisäksi moni koira kärsii epämääräisistä vaivoista, kuten huonosta turkin ja ihon laadusta, rapsuttelusta ja jatkuvista korvatulehduksista.

 

Lukuisat koirien ongelmat eivät selity yksinomaan ylijalostamisella, vaan ne johtuvat usein vääränlaisesta ruokavaliosta.

Luonnollinen ruokinta perustuu ajatukseen, että lihansyöjänä koira pystyy täydellisesti hyödyntämään pääasiassa raakaa eläinperäistä ravintoa.

 

Raakaruokinta onkin kasvattanut suosiotaan, koska useat koirat ovat saaneet helpotusta terveysongelmiinsa ruokavalion muutoksen myötä. Moni koiranomistaja on valitettavasti epätietoinen siitä, miten ruokkia koiraansa ja usein kasvattajalta on saatu ohjeeksi vain jonkun kuivamuonan nimi.

Olen Malin Ekblom ja olen toiminut koirien luonnollisen ruokinnan asiantuntijana vuodesta 2005.

Kirjassani kerron, kuinka koiraa voidaan ruokkia monipuolisesti ilman teollisesti valmistettuja tuotteita ja rohkaisen ruokkimaan koiraasi luonnollisella ruokavaliolla. Kirja sisältää käytännönläheistä perustietoa koiran ruokinnasta sekä neuvoja, kuinka päästä luonnollisen ruokinnan alkuun.

Alkuperäinen teos julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2006. Kaikki neljä painosta ovat nyt loppuunmyyty ja täysin uusi kirja Hyvinvoiva koira luonnollisella ruokinnalla on julkaistu marraskuussa 2019!