Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostitse tiedon, kun julkaisen uusia artikkeleita tai kirjoja, sekä milloin pidän luentoja ja kursseja. Lähetän uutiskirjeitä keskimäärin kerran kuukaudessa, joskus enemmän, joskus vähemmän.

Kiitokseksi saat helpon ja herkullisen reseptin, jonka avulla valmistat koirallesi terveelliset ja lisäaineettomat namit käden käänteessä!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon ja paina "Tilaa"-nappia. Saat muutaman minuutin sisällä viestin, jossa on linkki reseptiin pdf-tiedostona.

Lupaan pitää sähköpostisi turvassa. Lue rekisteriseloste.

©️ Malin Ekblom

Luennot ja kurssit

Luennoin koiran luonnollisesta ruokinnasta, raakaruokinnan aloittamisesta, koiran ruoansulatusongelmista, ravintolisistä ja muista ruokintaan liittyvistä aiheista. Aikaa on aina varattu kysymyksille ja pyrin pitämään luennot interaktiivisina mahdollisuuksien mukaan.

Luennoista voidaan räätälöidä erilaisia kursseja esimerkiksi eläinlääkäreille, eläintenhoitajille sekä koirayhdistyksille tai ongelmakoirakouluttajille. Luennot voidaan pitää myös verkkoluentoina ja luennoin sopimuksen mukaan ruotsiksi tai englanniksi.

 

Valitse mielenkiintoinen aihe tai useampi ja ota yhteyttä!

koiranruokinta@gmail.com

(Kaikille avoimet luennot näet sivulla Ajankohtaista)
Luonnollinen ruokinta
  • Mistä koiran terveellinen ruokavalio koostuu?

  • Ohjeet, miten aloittaa raakaruokinta, ilman että koira ripuloi tai  ja oksentaa.

  • Sopiva ruoan määrä ja ruokavalion koostaminen.

  • Ilman luita, jauhetut luut vai lihaisat luut?

1 - 3 h

Herkkävatsaisen koiran ruokinta
  • Koiran ruoansulatuksen toiminta ja sen tukeminen ruokavaliolla ja ravintolisillä.

  • Miksi koira oksentaa, ripuloi tai syö ruohoa?

  • Mitä tehdä kun koiraa närästää?

  • Saat vinkkejä ruokinta-aikoihin ja määrään, jotta välttyisit ruoansulatusvaivoilta.

  • Kannattaako koiralle pitää paastopäivä vai ei?

1 - 3 h

Muita aiheita

Lomaruokinta, villivihannekset, ravintolisät, rasvahappojen merkitys, painonhallinta, herkkävatsaisen koiran ruokinta, koiran hammashuolto, koiran kanssa vaeltaminen, ruokinnan vaikutus koiran käyttäytymiseen...

1 - 3 h

Hinnat

Uusimaa = Raasepori-Riihimäki-Lahti-Kouvola-Kotka-rajan sisälle jäävät paikkakunnat.

Etelä-Suomi = Turku–Tampere–Mikkeli-Lappeenranta-rajan sisälle jäävät paikkakunnat.

Ahvenanmaa sopimuksen mukaan.

​Pyydä tarjous laajemmista kursseista tai luentopaketeista!

 

Hinnat sisältävät 24% alv:n, sekä mahdolliset matkustus- ja majoituskulut.

Luennot ja kurssit laskutetaan Ukko.fi laskutuspalvelun kautta.

Jokaisesta yleisöluennosta lahjoitan 20% hinnasta Helsingin Yliopiston DogRisk-tutkimusryhmän toiminnalle. DogRisk-tutkimusryhmä tekee koirien terveyteen, ruokintaan ja jalostukseen liittyvää poikkitieteellistä tutkimustyötä.

***************************

Luennon materiaalit:

Mahdollinen materiaali osallistujalle toimitetaan PDF-tiedostona järjestäjälle viimeistään 4 vuorokautta ennen tapahtumaa.  Järjestäjä vastaa materiaalin riittävyydestä osallistujille.

 

Tietokone ja videotykki helpottavat luennon jäsentelyä, mutta ei ole välttämättömyys.

 

Tältä sivulta löytyy tekstiä ja kuvia, joita voitte käyttää hyväksi mainoksenne suunnitteluun. Mainokset ja mainostekstit on hyväksyttävä minulla ennen julkaisua, kiitos.

Varaus- ja peruutusehdot:

Varausmaksu 200€ laskutetaan päivämäärän vahvistuksesta ja eräpäivä on 21 vrk ennen tapahtumaa. Tapahtuman voi peruuttaa kuluitta ennen varausmaksun eräpäivää. Luennon kokonaissummasta vähennetään maksettu varausmaksu, ja loppusumma erääntyy luentoa seuraavana arkipäivänä.

 

Peruutuksesta, joka tehdään 21–5 vuorokautta ennen tapahtumaa, pidätetään varausmaksu 200€ peruutuskuluina. Mikäli tapahtumaan on vähemmän kuin viisi (5) vuorokautta, veloitetaan 50% tapahtuman hinnasta. Mikäli tapahtumalle sovitaan uusi päivämäärä 60 päivän sisällä, ei uutta varausmaksua veloiteta.

 

Peruutukset on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen koiranruokinta@gmail.com.

 

Luennoitsija pidättää oikeuden peruuttaa tapahtuma sairaustapauksissa ja force majeure-tilanteissa ilman korvausta luennon järjestäjälle. Maksettu varausmaksu palautetaan kokonaisuudessaan järjestäjälle, ellei uutta päivämäärää sovita 60 päivän sisällä.