Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostitse tiedon, kun julkaisen uusia artikkeleita tai kirjoja, sekä milloin pidän luentoja ja kursseja. Lähetän uutiskirjeitä keskimäärin kerran kuukaudessa, joskus enemmän, joskus vähemmän.

Kiitokseksi saat helpon ja herkullisen reseptin, jonka avulla valmistat koirallesi terveelliset ja lisäaineettomat namit käden käänteessä!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon ja paina "Tilaa"-nappia. Saat muutaman minuutin sisällä viestin, jossa on linkki reseptiin pdf-tiedostona.

Lupaan pitää sähköpostisi turvassa. Lue rekisteriseloste.

©️ Malin Ekblom

Luennot ja kurssit

Luennoin koiran luonnollisesta ruokinnasta, raakaruokinnan aloittamisesta, koiran ruoansulatusongelmista, ravintolisistä ja muista ruokintaan liittyvistä aiheista. Aikaa on aina varattu kysymyksille ja pyrin pitämään luennot interaktiivisina mahdollisuuksien mukaan.

Luennoista voidaan räätälöidä erilaisia kursseja esimerkiksi eläinlääkäreille, eläintenhoitajille sekä koirayhdistyksille tai ongelmakoirakouluttajille. Luennot voidaan pitää myös verkkoluentoina ja luennoin sopimuksen mukaan ruotsiksi tai englanniksi.

 

Siivu on muuttanut, lue lisää täältä:

https://www.luonnollinenruokinta.fi/luennon-jarjestaminen/