Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostitse tiedon, kun julkaisen uusia artikkeleita tai kirjoja, sekä milloin pidän luentoja ja kursseja. Lähetän uutiskirjeitä keskimäärin kerran kuukaudessa, joskus enemmän, joskus vähemmän.

Kiitokseksi saat helpon ja herkullisen reseptin, jonka avulla valmistat koirallesi terveelliset ja lisäaineettomat namit käden käänteessä!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon ja paina "Tilaa"-nappia. Saat muutaman minuutin sisällä viestin, jossa on linkki reseptiin pdf-tiedostona.

Lupaan pitää sähköpostisi turvassa. Lue rekisteriseloste.

©️ Malin Ekblom

Ravintoneuvonta

Tästä pääset alkuun:

 

Nappulasta raakaruoalle ilman oksentelua tai ripulia

- aloituspakkaus luonnolliseen ruokintaan

 

Päiväkohtainen ohjelma ruokavalion muutokseen.

Ruokavalion monipuolistus askel kerrallaan, jolloin vatsa pysyy tahdissa mukana.

Yksittäiset kysymykset

Vastauksia yksittäisiin kysymyksiin.

Ravintoneuvonta

Yksilöllinen neuvonta

- Apua koirasi ruokintaan

- Ruokavalion koostaminen ja hienosäätö
- Ravintolisien valinta
- Ongelmatilanteiden ratkominen

Opastan sinua luonnonmukaisen ruokavalion sisältöön, mitä ruokia sinun tulisi antaa ja missä suhteissa. Neuvon miten sinun tulisi edetä ja mitä kannattaa kokeilla. Tarvittaessa suosittelen ravintolisiä, lisätutkimuksia tai vaihtoehtoisia hoitomuotoja, kuten käyntiä osteopaatilla tai homeopaatilla.

Saat suuntaa antavat grammamäärät ja lopullisen ruokavalion tarkka sisältö muokkautuu viikkojen tai kuukausien aikana. Luonnollisessa ruokinnassa on tärkeää seurata koiran vointia sekä ulosteen laatua ja tarvittaessa tehdä muutoksia.

Kun varaat ajan, täytä myös tämä lomake, niin osaan auttaa sinua paremmin.

Vastaanotan asiakkaita pääasiassa puhelimitse tai Skypellä, Porvoossa tapaaminen voi tapahtua kotonasi tai koirien moniotimitalo Nuuskulassa.

Konsultointiin liittyy usein esityötä, kuten sairauksien ja lääkitysten selvittäminen, ruokien ravintoarvojen tarkistaminen ja laskeminen. On ikävää, jos varattua konsultointia ei pidetäkään. Ilmoitathan ajoissa, jos jostain syystä et tarvitsekaan varattua aikaa. Silloin voin antaa sen ajan seuraavalle jonossa olevalle, ja hänen koiransa saa nopeammin apua.

Peruutusehdot:

Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 50% palvelun hinnasta. Pidettyjä konsultaatiotapaamisia tai puheluita ei korvata jälkikäteen, ota yhteyttä jos konsultaation jälkeen jäi kysymyksiä.