fbpx
 • Haluatko yhdistyksen tapahtumaan ravitsemuksen asiantuntijan kertomaan ravinnon merkityksestä koiran hyvinvointiin?
 • Oletko kasvattaja ja kaipaat kasvattiesi omistajille tietoa koiran lajityypillisestä ruokinnasta helposti ymmärrettävästi ja käytännönläheisesti?
 • Pidätkö koirakoulua ja haluat järjestää tiloihisi ravintoluennon, jossa käsitellään terveellistä ravitsemusta, supermaistuvia herkkuja ja koiran virikkeistämistä ruoalla?

Olen Koiran ravintoterapeutti® Malin Ekblom ja luennoin koiran luonnollisesta ruokinnasta, raakaruokinnan aloittamisesta, koiran ruoansulatusongelmista, ravintolisistä ja muista ruokintaan liittyvistä aiheista.

Luennoilla käsitellään ravintoasioita ja koiran hyvinvointia mahdollisimman selkeästi ja helposti ymmärrettävästi. Ei turhaa nippelitietoa tai vaikeasti ymmärrettävää tiedeslangia.

Aikaa on aina varattu kysymyksille ja luennot pidetään interaktiivisina mahdollisuuksien mukaan.

Luennot voidaan pitää perinteisinä, fyysisinä luentoina tai verkkoluentoina (webinaareina) Zoom-sovelluksen kautta. Tapahtumasta voidaan tehdä myös workshop-tyylinen tapahtuma, jossa työstetään asioita yksilöllisemmin.

​Luennoista voidaan räätälöidä erilaisia kursseja esimerkiksi eläinlääkäreille, eläintenhoitajille sekä koirayhdistyksille tai ongelmakoirakouluttajille.

Valitse alta mielenkiintoinen aihe tai useampi ja ota yhteyttä!

Mitä osallistujat sanovat?

”Selkeä luento ja luennoitsija, jota on mukava kuunnella.” Marjo Hautaviita

”Selkeä ulosanti ja varmat vastaukset.”

”Perusasiat tuli kerrottua hyvin ja selkeästi. Malin huomioi myös hyvin kaikki kysymykset ja vastaili kärsivällisesti.”

”Useat osallistujat pitivät siitä, että Malinilla oli erittäin hyvä tietopohja kurssin asioista.”

”Selkeät havainnolliset esitykset.”

Luonnollinen ruokinta

 • Töhniikö koirasi korvat tai onko tassuissa hiivatulehduksia?
 • Rapsutteleeko koirasi jatkuvasti itseään?
 • Onko koirallasi herkkä vatsa ja hän oksentelee tai ripuloi?

Tule oppimaan, mikä on koiran lajityypillinen ja terveellinen ruokintatapa ja miten teet ruokavalion muutoksen ilman ripulirumbaa. Tarjoa koirallesi herkullista ja kunnollista ruokaa, niin hän pysyy terveenä ja heiluttaa häntäänsä iloisena vielä pitkään!

 • Mistä koiran terveellinen ruokavalio koostuu.
 • Miten aloittaa raakaruokinta, ilman että koira ripuloi tai oksentaa.
 • Sopiva ruoan määrä ja ruokavalion koostaminen.

Herkkävatsaisen koiran ruokinta

 • Miksi koirasta tulee herkkävatsainen?
 • Mitä tehdä, kun koiraa närästää?
 • Miksi koira oksentaa, ripuloi tai syö ruohoa?

Tule mukaan oppimaan hyödyllistä tietoa koiran ruoansulatuksen toiminnasta. Saat paljon vinkkejä, miten koiraa kannattaa ruokkia jotta välttyisit ikäviltä ruoansulatusongelmilta. Opit miten ruoansulatusta voi tukea ravintolisillä ja kannaattaako pitää paastoa vai ei.

Allergian, iho-ongelmien ja kutinan hoito ruokavaliolla

 • Miksi koiraa kutisee?
 • Allergioiden ennaltaehkäisy ja hoito
 • Eliminaatio- ja rotaatiodieetit
 • Suoliston kunto ja ruoansulatuksen tukeminen ravintolisillä

Monella koiralla esiintyy epämääräisiä iho-oireita, kutinaa tai allergia. Usein ongelmien syynä on sopimaton ruokavalio, tietyt ruoka-aineet tai jokin lisäaine. Tule mukaan oppimaan, mitkä ovat tavallisimmat syyt kutinan ja iho-ongelmien takana.

Koiran hammashuolto

 • Miksi koiralle tulee hammaskiveä?
 • Voiko sitä ennaltaehkäistä?
 • Voiko luita käyttää hammaspesuna?

Emmi-Pet ultraäänihammashoidon hyvät ja huonot puolet ja milloin kääntyä eläinlääkärin puoleen. Opit yksinkertaisen ja nopean päivittäisen tavan puhdistaa koirasi hampaat – ilman hammasharjaa ja luita!

Muita aiheita

Lomaruokinta, villivihannekset, ravintolisät, rasvahappojen merkitys, painonhallinta, ruoansulatuksen tukeminen, vanhenevan koiran ruokinta, koiran hammashuolto, koiran kanssa vaeltaminen, ruokinnan vaikutus koiran käyttäytymiseen…

Hinnat

Luento (max. 2 tuntia)1600 €
Puoli päivää (3-4 tuntia)2300 €
Koulutuspäivä (5-6 tuntia)2900 €

Matkustuskulut:
Verkkoluento: 0 €
Alle 100 km Lohjalta: 180 €
Muut junalla saavutettavat paikkakunnat: 580 €
Ahvenanmaa ja Ruotsi sopimuksen mukaan.

Hinnat sisältävät 24% alv:n.

Pyydä tarjous seminaaripäivistä, messuluennoista, laajemmista kursseista ja luentopaketeista!

Fyysisen luennon striimaus

Sopimuksen mukaan, järjestäjä voi striimata luento niille osallistujille, jotka eivät pääse paikan päälle.

Taltiointi vain sopimuksen mukaan, lisämaksu alkaen 290 € riippuen osallistujamäärästä ja tallenteen katseluajan pituudesta.

Verkkoluento

Verkkoluennot toteutetaan Zoom sovelluksella sovittuna ajankohtana. Osallistuja voi katsoa luennon omalla tietokoneella tai mobiililaitteella. Yhteydet on hyvä tarkistaa etukäteen ja lähetän siitä tarkemmat tiedot, kun sovitaan verkkoluento.

Sopimuksen mukaan luento voidaan myös taltioida ja tallenne voidaan pitää osallistujille katsottavana tietyn ajan. Taltioinnista lisämaksu alkaen 290 € riippuen osallistujamäärästä ja tallenteen katseluajan pituudesta.

Luennon materiaalit:

Mahdollinen materiaali osallistujalle toimitetaan PDF-tiedostona järjestäjälle viimeistään 3 vuorokautta ennen tapahtumaa. Järjestäjä vastaa materiaalin monistamisesta tai lähettämisestä osallistujille.

Tietokone ja videotykki helpottavat luennon jäsentelyä, mutta eivät ole välttämättömyys.

Tältä sivulta löytyy tekstiä ja kuvia, joita voitte käyttää hyväksi mainoksenne suunnitteluun. Mainokset ja mainostekstit on hyväksyttävä minulla ennen julkaisua.​

Varaus- ja peruutusehdot:

Varausmaksu 500 € laskutetaan päivämäärän vahvistuksesta ja eräpäivä on 21 vrk ennen tapahtumaa. Mikäli maksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä, tapahtuma katsotaan peruuntuneeksi. Loppusumma (varausmaksu vähennettynä) erääntyy luentoa edeltävänä arkipäivänä.

Tapahtuman voi peruuttaa tai siirtää kuluitta 21 vrk ennen tapahtumaa. Jos tapahtumaan on vähemmän kuin 21 vuorokautta, pidätetään varausmaksu 500 € peruutuskuluina. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen asiakaspalvelu@luonnollinenruokinta.fi

Luennoitsija pidättää oikeuden peruuttaa tapahtuma sairaustapauksissa ja force majeure-tilanteissa ilman korvausta luennon järjestäjälle. Maksettu varausmaksu palautetaan kokonaisuudessaan järjestäjälle, ellei uutta päivämäärää sovita 60 päivän sisälle.